Pages

Thursday, July 21, 2016

Pengunjung Mencecah 1 Juta

Bulan ini menandakan blog The Secret Medicines mencapai angka pengujung yang ke 1,000,000.

Setelah berbagai cabaran, halangan, kritikan, tuduhan serta ugutan, hingga Blog ini terpaksa dihentikan buat seketika waktu, laman Facebook kami juga diserang, kini kami terus menerus untuk menulis demi menyedarkan orang ramai tentang pentingnya memilih makanan yang terbaik dan sesuai untuk tubuh kita. Seperti ikrar kami sejak mula lagi, kami akan terus membongkar penipuan-penipuan dalam jualan yang cuba memperbodohkan orang ramai yang tidak mengerti, bagaimana jahatnya pengusaha makanan/minuman/ubat-ubatan yang cuba menyembunyikan kebenaran dari diketahui orang ramai demi mengaut keuntungan.

Walaupun angka 1 juta masih dianggap terlalu kecil, ia adalah angka yang besar bagi kami. Jika penduduk Malaysia berjumlah 30 juta orang, blog ini sudah dilawati oleh 3.3% dari jumlah penduduk Malaysia. Jumlah pelawat dihitung dari alamat IP yang unik, iaitu setiap orang mewakili 1 alamat IP biarpun ia melawat beberapa kali, ia tetap dikira sebagai 1.

Kami menulis sejak tahun 2006 dan beberapa artikel yang kami rasa tidak sesuai dan sudah ketinggalan zaman, tidak selaras dengan perkembangan semasa sudah kami keluarkan.

Kami mengucapkan terima kasih kepada anda semua kerana terus menyokong usaha kami. Buat masa ini, kami tidak berminat lagi untuk membuat akaun baru di Facebook kerana berbagai halangan sulit yang menyukarkan pihak kami. Oleh itu, Blog ini akan terus bersiaran dan dikemaskini kembali seperti dahulu, inshaAllah. Teruskan melawat Blog ini dan jangan lupa bookmark. Jika anda mempunyai Blog sendiri, letakkan pautan di sidebar supaya anda mendapat notifikasi setiap kali blog in diemaskini dengan maklumat terbaru.

~ TSM
Anda Suka Artikel Ini...?

Get Free Email Updates Daily!

Follow us!

0 comments:

Labels