Pages

Tuesday, January 8, 2013

Isu Berkenaan E-Cigs

Ramai yang marah dengan artikel tentang e-cigs. Lebih ketara lagi artikel ini mendapat pelawat yang agak tinggi dalam tempoh yang singkat mengatasi artikel lain yang telah lama disiarkan.

Kami ingin menyatakan di sini bahawa TSM tidak menghalang sesiapa untuk terus membekal, mengedar, menjual atau menggunakan produk e-cigs ini. Apa yang ditulis adalah pandangan TSM. Kami tidak mempunyai apa-apa motif selain memberi nasihat kepada orang ramai. Terpulang kepada mereka sama ada mahu mendengar atau tidak. Perlu diketahui bahawa e-cig mula diperkenalkan di China, ia bukan berasal dari teknologi Barat atau Jepun.

Jika anda mahukan ulasan yang 'positif' tentang e-cig, di sini bukan tempatnya. Laman ini tidak memberikan pujian kepada produk-produk yang memburukkan kesihatan pengguna. Anda boleh dapatkan ulasan yang positif di laman-laman web pengeluar produk e-cig demi menyedapkan hati anda. 

Jika anda seorang pengguna tegar e-cig dan anda merasa marah dengan artikel tersebut, dan mahu terus menyedut rokok elektronik ini, kami tidak dapat berbuat apa-apa. Terpulang kepada diri masing-². Itu hak individu.  
Anda Suka Artikel Ini...?

Get Free Email Updates Daily!

Follow us!

0 comments:

Labels